Έπειτα από απουσία περίπου τριών μηνών, ο Νεϊμάρ επέστρεψε με γκολ και ασίστ στο φιλικό παιχνίδι (2-2) της Βραζιλίας με την Κολομβία.

Όπως είναι φυσικό, η επιστροφή του 27χρονου άσου στα γήπεδα προκάλεσε το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον, ενώ η σχετική τοποθέτηση του Τιάγκο Σίλβα έχει ξεχωριστή σημασία, δεδομένου πως γνωρίζει άριστα τον Νεϊμάρ από την κοινή τους θητεία στη «σελεσάο» και στην Παρί Σεν Ζερμέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Τούχελ πάντα λέει πως τον υπολογίζει. Κι εάν δεν λέω βλακείες, ήταν έτοιμος να παίξει στον αγώνα με τη Μετς. Ωστόσο, εξαιτίας όσων συνέβησαν στις μεταγραφές (σ.σ.: ο Νεϊμάρ έμεινε στην Παρί ΣΖ), δεν έπαιξε. Πλέον, ο προπονητής μπορεί να τον υπολογίζει. Όπως και η διοίκηση που τον στηρίζει, γιατί διαφορετικά θα τον είχε αφήσει να φύγει. Και είμαστε χαρούμενοι για αυτό» δήλωσε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και πρόσθεσε:

«Ελπίζω να έρθουν καλύτερες ημέρες για αυτόν. Το εύχομαι ειλικρινά, αφού γνωριζόμαστε καλά, τόσο σε ποδοσφαιρικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Γνωρίζει πως έκανε λάθη, αλλά δεν είχε κακή πρόθεση. Αυτό το παιδί είναι απίστευτο. Ελπίζω να κάνει μία καταπληκτική χρονιά. Και θα είναι κάτι αξέχαστο, δεδομένου πως η Παρί Σεν Ζερμέν συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης