Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα ζευγάρια της παγκόσμιας αθλητικής showbiz, πρόσθεσε ακόμα ένα επεισόδιο στην ταραγμένη του σχέση, με τον Μάξι Λόπες να κατηγορεί την πρώην σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του, Γουάντα Νάρα.

Η οικογένεια της Γουάντα Νάρα αποφάσισε να φύγει από το Παρίσι καθώς ο Ικάρντι δεν είχε υποχρεώσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν και να ταξιδέψει στη λίμνη Κόμο και στο σπίτι που ο Μάουρο είχε αποκτήσει από τον καιρό που αγωνιζόταν στην Ιταλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το γεγονός εξόργισε τον Μάξι Λόπες, ο οποίος είναι πατέρας των τριών μεγαλύτερων παιδιών της, του Βαλεντίνο Γκασόν (11 ετών), του Κονσταντίνο (10 ετών) και του Μπενεντίκτο (8 ετών).

«Τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι σου; Είσαι η μητέρα πέντε πλασμάτων, αν δεν το έχεις ξεχάσει» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στα social media ο Αργεντινός επιθετικός, οργισμένος από τη συμπεριφορά της πρώην συζύγου του.

«Θα ήθελα να μάθω με ποια κριτήρια σπάσατε την καραντίνα μιας πανδημίας, στην οποία όλοι καλούνται να μείνουν σπίτι. Όμως εσείς αποφασίσατε να ταξιδέψετε από τη μία χώρα στην άλλη, στο επίκεντρο της πανδημίας (Λομβαρδία) χωρίς να σας ενδιαφέρουν οι συνέπειες» έγραψε ο 35χρονος Λόπες και στη συνέχεια απευθύνθηκε στην πρώην σύζυγό του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τι περνάει άραγε από το μυαλό σου τέτοιες στιγμές, που το πιο ιερό πράγμα στον κόσμο είναι η υγεία των παιδιών μας; Είμαι αγανακτισμένος που δεν το γνωρίζεις».

Σύμφωνα με τον βετεράνο επιθετικό, η κατάσταση στη σχέση του με την Γουάντα έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Την περασμένη Παρασκευή, σε πολύ πιο ήπιο τόνο, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η Γουάντα δεν άφηνε τα τρία αγόρια τα επικοινωνήσουν με τον πατέρα τους:

«Μου λείπουν πολύ τα παιδιά μου. Λοιπόν, μαμά, βάλε τις μπαταρίες και δώσε τα τηλέφωνα πίσω στα παιδιά, ώστε να μπορεί να τους μιλήσει ο μπαμπάς. Σε αυτές τις στιγμές της ζωής, πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι όσο ποτέ».

Ο Μάξι Λόπες βρίσκεται από το 2010 στην Ιταλία και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες. Μετά από ένα «διάλειμμα» τη σεζόν 2018/19, επέστρεψε ξανά στη γειτονική χώρα για λογαριασμό της Κροτόνε (Serie B).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης