Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί λόγω του κορωνοϊού, αθλητές από διάφορες χώρες βρήκαν την ευκαιρία να… συναντηθούν και να οργανώσουν ένα πάρτι στο Ολυμπιακό Χωριό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, αθλητές από πολλές χώρες ήταν παρόντες σε αυτή τη… μάζωξη και είχαν την ευκαιρία να ξεσκάσουν λίγο από το φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πάρτι, στο οποίο συμμετείχε και ο Λούκα Ντόνσιτς, υπήρχε αλκοόλ (βότκα), αλλά και ναργιλές, ενώ κάποιοι το «έριξαν» και στο πόκερ. 

Αυτές οι συγκεντρώσεις, βέβαια, δεν απαγορεύονται στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων γενικά, ωστόσο στο Τόκιο είναι τελείως διαφορετικές οι συνθήκες λόγω της πανδημίας και όλες οι αποστολές λαμβάνουν επιπλέον μέτρα προστασίας και υποτίθεται ότι καθεμία πρέπει να παραμένει στη «φούσκα» της. 

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, για την ακρίβεια τις ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ισπανίδα μπασκετμπολίστρια Κριστίνα Ουβίνια και κατόπιν τις διέγραψε, οι αθλητές δεν φαίνεται να φορούν μάσκες και φυσικά δεν κρατούν αποστάσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης