Ο Έρικ Ντάιερ θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Τότεναμ μέχρι το τέλος του έτους, καθώς ο σύλλογος του Λονδίνου ανακοίνωσε σήμερα (16/12) ότι ο Άγγλος μέσος υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.
Ο Ντάιερ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Μπέρνλι, διαγνώστηκε με σκωληκοειδίτιδα, αφού ένιωσε έντονο πόνο στην κοιλιά και εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο των «πετεινών».
«Έλαβε άμεση αντιμετώπιση για την εκτίμηση και στη συνέχεια την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας. Τώρα θα ακολουθήσει μια περίοδο ανάρρωσης προτού αρχίσει την αποκατάστασή του και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις με την ομάδα τον Ιανουάριο» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των «σπερς».

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Ντάιερ θα χάσει το ντέρμπι της Τετάρτης με την Άρσεναλ για τους προημιτελικούς του League Cup, καθώς και τα ματς πρωταθλήματος με τις Έβερτον (23/12), Μπόρνμουθ (26/12) και Γουλβς (29/12).
Η Τότεναμ κάνει την Πρωτοχρονιά… ποδαρικό στο 2019, καθώς θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του πρωταθλήματος την Κάρντιφ στην Ουαλία, ενώ στις 4 Ιανουαρίου θα δώσει εκτός έδρας αγώνα για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου με το νικητή του ζευγαριού Σάουθπορτ-Τρανμίρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης