Ο τραυματισμός του Χάρι Κέιν στο παιχνίδι της Τότεναμ απέναντι στη Σαουθάμπτον αποδείχθηκε τελικά πιο σοβαρός και πλέον εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να του στερήσει ακόμη και τη συμμετοχή του στο Euro 2020.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο σούπερ σταρ των «Σπερς» έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη τένοντα στον αριστερό μηριαίο του αριστερού του ποδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, ενώ αρχικά οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των Λονδρέζων έκαναν λόγο για απουσία τριών μηνών, εκφράζονται πλέον φόβοι πως ο Κέιν ίσως να μην μπορέσει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν, κάτι που θα σημαίνει ότι η Αγγλία θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοζέ Μουρίνιο, υποστήριξε πως ο Κέιν είναι πολύ πιθανό να μην είναι έτοιμος μέχρι τις αρχές της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι, τότε η απουσία του 27χρονου στράικερ θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για την Εθνική Αγγλίας, καθώς θα αναγκαστεί να παραταχθεί στη διοργάνωση χωρίς τον μεγάλο της αρχηγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης