Σε μείωση της τάξεως του 20% των μισθών τους, για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο προχώρησε η Τότεναμ σε 550 άτομα από το προσωπικό της ομάδας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (31/03) ο σύλλογος του βόρειου Λονδίνου.

Ο πρόεδρος των «πετεινών», Ντάνιελ Λέβι, τόνισε ότι η κίνηση αυτή έγινε για να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας και ο σύλλογος σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει ένα κυβερνητικό σύστημα ανεργίας, όπου αυτό ήταν απαραίτητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι οι συνομιλίες μεταξύ της Premier League, των ενώσεων παικτών και διευθυντών, θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. «Όταν διαβάζω ή ακούω ιστορίες για τις μεταγραφές παικτών αυτό το καλοκαίρι, σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα, οι άνθρωποι θα πρέπει να ξυπνήσουν και να συνειδητοποιήσουν το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει γύρω μας», δήλωσε ο Λέβι.

«Με περισσότερους από 786.000 μολυσμένους, (πάνω από) 38.000 θανάτους και μεγάλα τμήματα του κόσμου σε καραντίνα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να λειτουργήσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

Μπορεί να είμαστε ο 8ος μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο, με βάση τα έσοδά του, σύμφωνα με την έρευνα της Deloitte, αλλά όλα τα ιστορικά δεδομένα είναι τελείως άσχετα, καθώς ο ιός αυτός δεν έχει σύνορα», πρόσθεσε ο διοικητικός ηγέτης της Τότεναμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δήλωσε ακόμη ότι οι δραστηριότητες του συλλόγου έχουν ουσιαστικά σταματήσει, ορισμένοι οπαδοί έχασαν τη δουλειά τους και οι χορηγοί ανησυχούσαν για τις επιχειρήσεις τους.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα ξεπεράσουμε αυτή την κρίση, αλλά η ζωή θα πάρει κάποιο χρονικό διάστημα για να επανέλθει στα φυσιολογικά της επίπεδα», δήλωσε ο πρόεδρος της Τότεναμ και κατέληξε:

«Πολλές οικογένειες θα έχουν χάσει τα αγαπημένα τους πρόσωπα, πολλές επιχειρήσεις θα έχουν καταστραφεί, εκατομμύρια θέσεις εργασίας θα χαθούν και πολλές ομάδες μεγάλου ή μικρού βεληνεκούς, μπορεί να δυσκολευτούν ακόμη και να συνεχίσουν να υπάρχουν.

Είναι καθήκον μου ως πρόεδρος να διασφαλίσουμε ότι κάνουμε κάθε προσπάθεια για να προστατέψουμε τους υπαλλήλους μας, τους οπαδούς μας, τους συνεργάτες μας, τον σύλλογο μας για τις μελλοντικές γενιές».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης