Στην κάμερα της Euroleague μίλησε ο Μάικ Τζέιμς, αποκαλύπτοντας ότι πήγε στην Αρμάνι Μιλάνο με στόχο να τη βοηθήσει να γράψει ιστορία.
«Βρίσκομαι εδώ με μια τεράστια επιθυμία να γράψουμε ιστορία. Έρχομαι από τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα που είχε μια μεγάλη ιστορία και τώρα θέλω να γίνω κομμάτι αυτής της ομάδας. Βρίσκομαι στο καλύτερο επίπεδο αυτή τη στιγμή, αλλά πιστεύω πως τα καλύτερά χρόνια μου δεν έχουν έρθει ακόμα» ανέφερε αρχικά ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια, ο Τζέιμς μίλησε για τη νοοτροπία της ομάδας του, τονίζοντας: «Όλοι σκέφτονται πως μπορούν να νικήσουν στο Μιλάνο. Εγώ θέλω να το αλλάξω αυτό. Θέλω όταν έρχεται κάποιος να παίξει εδώ να μην σκέφτεται πως θα έχει ένα εύκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να αρχίσουν να μας παίρνουν στα σοβαρά».

Παράλληλα, ο Αμερικανός άσος μίλησε και για την συνύπαρξή του με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, τονίζοντας: «Πολλές ομάδες εστιάζουν σε μένα και τον Νεμάνια φέτος. Οπότε το να παίξουμε μαζί, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, να είναι εκεί ο ένας για τον άλλον θα είναι σημαντικό για την επιτυχία μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης