Tις επιφυλάξεις του σχετικά με την συνέχεια του επαγγελματικού τένις μέσα στο 2020, εξέφρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μιλώντας στο στο Sky Sport Italia.

«Επίσημα ξεκινάμε στις 13 Ιουλίου, αν και το γυναικείο τουρνουά στον Καναδά (Rogers Cup) έχει ήδη ακυρωθεί. Δεν ξέρουμε ακόμα για εμάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στις ΗΠΑ, γιατί πρόκειται να ταξιδέψουμε εκεί τον Αύγουστο. Υπάρχει πιθανότητα να ακυρωθούν όλα τα τουρνουά στις ΗΠΑ και να επιστρέψουμε στο τένις το Φθινόπωρο. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο 33χρονος Σέρβος.

Οι ATP και WTA, με τη σύμφωνη γνώμη της ITF, έχουν αναστείλει κάθε τουρνουά μέχρι τις 13 Ιουλίου.

«Προπονούμαι καθημερινά στο γυμναστήριο, τρέχω στο σπίτι, παίζω με τα παιδιά μου που είναι επίσης μια σκληρή δουλειά. Στην αρχή, ένιωθα άδειος πνευματικά και μπερδεμένος γιατί υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα και ανησυχία», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Τζόκοβιτς, που μετράει 18 νίκες σε ισάριθμα ματς το 2020, στο ξεκίνημα της χρονιάς πανηγύρισε με τη Σερβία την κατάκτηση του ATP Cup, κατέκτησε τον 8ο τίτλο του στη Μελβούρνη ενώ πήρε τον 5ο του στο Ντουμπάι, επικρατώντας στον τελικό του Στέφανου Τσιτσιπά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης