Μεγάλη συνέντευξη του Ερνέστο Βαλβέρδε φιλοξένησε ο σταθμός Radio Marca. Ο πρώην προπονητής των Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακού (μεταξύ άλλων) εστίασε στην επανέναρξη της ισπανικής ποδοσφαιρικής Λίγκας μετά τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού τονίζοντας:

«Είναι άλλο πράγμα να παίζεις μερικά παιχνίδια χωρίς θεατές, κι άλλο, εντελώς διαφορετικό, να παίζεις εκατό τέτοια ματς. Στην αρχή θα είναι σίγουρα πολύ περίπλοκο. Θυμάμαι, για παράδειγμα, τον αγώνα μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Λας Πάλμας που παίξαμε πίσω από κλειστές πόρτες στο “Καμπ Νου”: ήταν φρικτό, δεν ήμασταν προετοιμασμένοι, αλλά ίσως τώρα οι παίκτες είναι πιο έτοιμοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο «Τσινγκούρι» αναφέρθηκε στον πρώην ποδοσφαιριστή του, Αρίτς Αντούριθ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση, επισημαίνοντας: «Ο Αντούριθ ήταν πάντα ένα παράδειγμα. Υπάρχουν στιγμές που δεν έχει σημασία να φοράς το περιβραχιόνιο του αρχηγού για να αποδείξεις τη σημασία που έχει ένας καθοριστικός ποδοσφαιριστής για τους συμπαίκτες και την ομάδα του.

Ο Αντούριθ ήταν θεμελιώδης, απαιτούσε τόσο από τον εαυτό του όσο και από άλλους και κατάφερε να παραμείνει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο στη διάρκεια των χρόνων».

Τέλος, ο Ισπανός προπονητής δήλωσε ότι είναι πολύ ήρεμος αναφορικά με την τρέχουσα επαγγελματική κατάστασή του, αρνούμενος ότι είχε επαφή με οποιαδήποτε ομάδα για να επιστρέψει στους πάγκους στο άμεσο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης