Προτείνει ο Ba-bet-o…

Kαλησπέρα σας, αδέρφια… Στη σέντρα θα βρεθούν σήμερα οι ομάδες που απαρτίζουν τον επονομαζόμενο όμιλο «θανάτου» του Euro 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία και Ουγγαρία θα κάνουν πρεμιέρα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τα βλέμματα όλων να στρέφονται, όπως είναι φυσικό, στην «τιτανομαχία» στο Μόναχο.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2018 και τα «πάντσερ» θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, σε μία μάχη που κόβει την ανάσα.

Οι «τρικολόρ» θεωρούνται ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και, κατά τη γνώμη μου, όχι άδικα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απέναντί τους θα βρουν τους πάντα υπολογίσιμους Γερμανούς, που θέλουν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί, στη διοργάνωση, που θα σημάνει, το τέλος της εποχής του Λεβ, στον πάγκο τους.

Μπορεί το έργο των Γάλλων απέναντι στα «πάντσερ» να προβλέπεται δύσκολο, ωστόσο o άσος του 2.80, τον οποίο συναντάμε στον ΟΠΑΠ, δεν γινόταν να με αφήσει ασυγκίνητο, σε ένα εξαιρετικά ισορροπημένο σετ αποδόσεων (3.28 δίνεται για την ισοπαλία και 2.93 για τη νίκη των Γερμανών).

Για όσους θέλουν κινηθούν σε πιο safe ποντάρισμα, θα προτείνω το συνδυαστικό 1Χ με OVER 1,5 Goals σε ποσοστό 1.99, το οποίο θα το βάλουμε σε δυάδα μαζί με το «διπλό» της Πορτογαλίας, η οποία θα μπει στη διοργάνωση με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2016.

ΔΥΑΔΑ…

110. ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2 (1.44)

111. ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1Χ & OVER 1,5 ΓΚΟΛ (1.99)

ΜΕ ΡΙΣΚΟ…

111. ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1 (2.80)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης