Ο Τζιμπρίλ Σισέ πρόσφατα είχε προσφερθεί να αγωνιστεί αφιλοκερδώς σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος, προκειμένου να φτάσει τα 100 στο Σαμπιονά.

Πάντως ο 39χρονος άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν αποκλείεται να φορέσει και πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όχι όμως στην πατρίδα του αλλά στην Κύπρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατί, όπως αποκάλυψε o πρόεδρος του Ερμή Αραδίππου, Λούκας Φανιέρος η ομάδα του έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Σισέ, για συνεργασία που θα έχει εμπορικό χαρακτήρα, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ο γιος του, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος με τον Γάλλο, τον… ψήνει για να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου.

«Θα φέρουμε και έναν 38χρονο Γάλλο παίκτη που θα είναι περισσότερο για μάρκετινγκ, πρέπει να μπει και αυτός ο τομέας μέσα στο παιχνίδι για να βγάλουμε λεφτά.

Ανέπτυξε καλές σχέσεις μαζί του ο γιος μου, μιλάμε μαζί του και θα δείξει εάν θα συνεργαστούμε. Να έρθει να κουβεντιάσουμε πρώτα και μετά, μπορεί να κάνουμε και ένα-δύο event. Βρήκαμε και εταιρείες για να διαφημιστούν μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν θα έρθει για να παίξει μπάλα, αλλά αυτό θα το αναλάβει ο γιος μου και ποτέ δεν ξέρεις (γέλια). Σε μια εβδομάδα θα είναι στην Κύπρο. Ο άνθρωπος έχει 1.5 εκατομμύριο followers» ανέφερε χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης