Δύο νέα πρόσωπα συμπεριέλαβε ο Κάρλος Ντούνγκα στην αποστολή για τα φιλικά που ακολουθούν με τις Αργεντινή και Ιαπωνία, ενώ αντίθετα άφησε και πάλι εκτός των κλήσεών του τους Μαρσέλο και Ντάνι Άλβες.

Ο 23χρονος Φερνάντες είναι δεξιός μπακ που μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο 22χρονος άσος της Ίντερ, Ντοντό, αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμφοτεροι δεν έχουν καμία συμμετοχή στην εθνικών ανδρών, ενώ αντίθετα είναι διεθνείς με τις «μικρότερες» εθνικές ομάδες της χώρας.

Η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή στο Πεκίνο στις 11 Οκτωβρίου, ενώ τρεις ημέρες νωρίτερα θα παίξει με την Ιαπωνία στη Σινγκαπούρη.

Τα ονόματα των παικτών που κλήθηκαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tερματοφύλακες: Τζέφερσον (Μποταγόγκο), Ράφαελ Καμπράλ (Νάπολι).

Αμυντικοί: Νταβίντ Λουίς (Παρί ΣΖ), Μαρκίνιος (Παρί ΣΖ), Τζιλ (Κορίνθιανς), Μιράντα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μάριο Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Φελίπε Λουίς (Τσέλσι), Ντανίλο (Πόρτο), Ντόντο (Ίντερ).

Μέσοι: Λουίς Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Ελίας (Κορίνθιανς), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Ραμίρες (Τσέλσι), Έβερτον Ριμπέιρο (Κρουζέιρο), Όσκαρ (Τσέλσι), Γουίλιαν (Τσέλσι), Ρικάρντο Γκουλάρτ (Κρουζέιρο), Φελίπε Κουτίνιο (Λίβερπουλ).

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Ντιέγκο Ταρντέλι (Ατλέτικο Μινέιρο), Ρομπίνιο (Σάντος).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης