Τρεις πολυεθνικές εταιρείες που είναι χορηγοί του Νεϊμάρ, εξέφρασαν την ανησυχία τους, μετά την καταγγελία βιασμού που έκανε την περασμένη Παρασκευή μια γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς τη θέλησή της, ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τον Βραζιλιάνο αστέρα στο Παρίσι.

Ο λόγος για τις Nike, Mastercard και Red Bull, που αντέδρασαν στον σάλο που προκάλεσε η καταγγελία της γυναίκας, η οποία είχε επιχειρήσει ανεπιτυχώς να έρθει σε οικονομική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να μην τον καταγγείλει, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Αργεντινης «Clarin».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ανησυχούμε βαθύτατα για αυτούς τους ισχυρισμούς και παρακολουθούμε στενά την υπόθεση», ανακοίνωσε η Nike, η οποία είναι χορηγός του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν από τότε που ήταν 13 ετών και έχει συμβόλαιο μαζί του έως το 2022.

Από την πλευρά της η πιστωτική κάρτα Mastercard, η οποία έχτισε και συνέδεσε την παγκόσμια εικόνα της με το ποδόσφαιρο (για δύο δεκαετίες ήταν χορηγός του Πελέ), σε ανακοίνωση της στην εφημερίδα «Estado de Sao Paulo», ανέφερε: «Είμαστε προβληματισμένοι με τις εις βάρος του κατηγορίες και παρακολουθούμε την υπόθεση».

Σε ανακοίνωση της αυστριακής πολυεθνικής Red Bull, επισημαίνει: «Ο Νεϊμάρ είναι μαζί με την Red Bull από το 2010. Είναι ευθύνη των δημοσίων αρχών να καθορίσουν τα γεγονότα μετά από αυτή την σοβαρή κατηγορία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καταγγελία κατά του Νεϊμάρ, έγινε σε αστυνομικό τμήμα στο Σαο Πάολο από μια γυναίκα, την οποία γνώρισε μέσα από το Instagram και της πλήρωσε το ταξίδι για το Παρίσι.

Οι δύο τους φέρονται να συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο στις 15 Μαΐου στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Βραζιλιάνος απαντώντας στις κατηγορίες βιασμού δημοσίευσε ένα βίντεο με φωτογραφίες, καθώς και μηνύματα που του έστειλε η γυναίκα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης