Χάλεπ: «Ίσως ακυρωθεί όλη η σεζόν»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 12 Απριλίου 2020, 20:09
Χάλεπ: «Ίσως ακυρωθεί όλη η σεζόν»

Η Σιμόνα Χάλεπ δήλωσε πως το μεγαλύτερο διάστημα στη ζωή της που είχε μείνει χωρίς να παίζει τένις ήταν οι τρεις εβδομάδες και εξέφρασε την ανησυχία πως το «"διάλειμμα" από το τένις θα κρατήσει και μετά τον Ιούλιο».

Η 29χρονη Ρουμάνα τενίστρια δεν έκρυψε τη στενοχώρια της αν επιβεβαιωθεί το «χειρότερο σενάριο», όπως το χαρακτήρισε, να μην διεξαχθούν διοργανώσεις μέσα στο 2020 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η πρωταθλήτρια του Wimbledon Σιμόνα Χάλεπ δήλωσε: «Έχω ήδη το χειρότερο σενάριο στο μυαλό μου και αυτό είναι να μην ξαναπαίξουμε τένις φέτος. Είμαι πεπεισμένη ότι θα ξεπεράσουμε αυτήν την "περιπέτεια" της πανδημίας αν ακούσουμε τις οδηγίες και μείνουμε πειθαρχημένοι. Είναι σίγουρο ότι το "διάλειμμα" από το τένις θα κρατήσει και μετά τον Ιούλιο.

Το μεγαλύτερο διάλειμμα από το τένις που είχα κάνει παλαιότερα ήταν τρεις εβδομάδες μόνο! Δεν έχω την παραμικρή ιδέα πώς θα είναι η φόρμα μου και το κίνητρό μου μετά από τέτοια μεγάλη αποχή. Το μόνο που ξέρω είναι ότι το πιο σημαντικό στοιχείο στο τένις είναι τα πόδια, γι'αυτό εξακολουθώ να κινούμαι συνεχώς για να έχω αυτή την περιοχή σε εγρήγορση!».

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Απριλίου 2020, 20:16