Διπλό ήταν το πλήγμα που υπέστη χθες (28/2) η προσπάθεια της Λέστερ να εξασφαλίσει θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Εκτός από την ήττα (3-1) από την Άρσεναλ, που τις έριξε στην τρίτη θέση της κατάταξης, οι «αλεπούδες» έχασαν και τον Χάρβεϊ Μπαρνς, που τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 23χρονος μέσος έχει υποστεί ρήξη στον επιγονατιδικό χόνδρο και λογικά θα μπει αύριο στο χειρουργείο, με το διάστημα απουσίας του από τα γήπεδα να υπολογίζεται στις έξι εβδομάδες, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς

Με 13 γκολ και 4 ασίστ σε 35 παιχνίδια φέτος (σε όλες τις διοργανώσεις), ο Μπαρνς αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της Λέστερ και το κενό που αφήνει με τον τραυματισμό του θα είναι δυσαναπλήρωτο.

Ο Μπρένταν Ρότζερς είχε πάντως και ορισμένες ευχάριστες ειδήσεις, καθώς κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Τζέιμι Βάρντι δεν προκαλούν ανησυχία και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά την Τετάρτη (3/3) απέναντι στην Μπέρνλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το παιχνίδι αυτό θα απουσιάσει εκ νέου ο Τζέιμς Μάντισον, ο οποίος όμως αναμένεται εντός της εβδομάδας να μπει στις προπονήσεις, ενώ ο Τζόνι Έβανς (που επίσης τραυματίστηκε χθες) θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης