Η χθεσινή ανακοίνωση της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, που μεταξύ άλλων απαγορεύει τις μαζικές συναθροίσεις ως τις 31 Αυγούστου, υποχρέωσε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ να αναπροσαρμόσει εκ νέου τα πλάνα της για το final-4 του Champions League ανδρών, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Κολωνία.

Η διοργάνωση αρχικά ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαΐου και είχε ήδη μετατεθεί για τις 22-23 Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις, τα μέτρα που λαμβάνει η Γερμανία, καθώς και η γενικότερη αβεβαιότητα που επικρατεί αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας, υποχρέωσαν την EHF να αλλάξει εκ νέου τις ημερομηνίες, ορίζοντας το final-4 για το διήμερο 28-29 Δεκεμβρίου.

Η εκτελεστική επιτροπή της EHF θα συνεδριάσει την επόμενη Παρασκευή (24/4), για να αποφασίσει το πότε θα επανεκκινήσουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με ποιον τρόπο θα διεξαχθούν.

Οι αποφάσεις ενδιαφέρουν και την ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στα προημιτελικά του Challenge Cup, όπου έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει τη ρουμανική Ποταϊσα Τούρντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον περασμένο μήνα, η EHF είχε ανακοινώσει ότι οι αγώνες αυτοί θα γίνουν στις αρχές Ιουνίου, αλλά αυτό το σχέδιο φαντάζει πλέον υπερβολικά (αν όχι ουτοπικά) αισιόδοξο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης