Το γερμανικό πρωτάθλημα ετοιμάζεται για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και υπάρχουν σκέψεις να γίνει επανεκκίνηση της Μπουντεσλίγκα στις 9 Μαΐου.

Με την άποψη αυτή διαφωνεί ο πρόεδρος της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ, ο οποίος έχει στην κατοχή του εταιρία, που φέρεται να είναι σε προχωρημένες έρευνες για την ανακάλυψη του εμβολίου κατά του Covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πριν πάρουμε βιαστικές αποφάσεις, πρέπει να σταθμίσουμε όλα τα δεδομένα. Προσωπικά πιστεύω είναι νωρίς η 9η Μαΐου. Δεν αξίζει να ρισκάρουμε για μια δύο εβδομάδες επιπλέον αποχής» υπογράμμισε σχετικά ο Γερμανός επιχειρηματίας, ο οποίος θα περιμένει κι αυτός τις σημερινές αποφάσεις της ομοσπονδίας της χώρας.

Στη σημερινή συνάντηση της ομοσπονδίας με τις 36 ομάδες μέλη της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου, αυτό που θα εξεταστεί σε πρώτη φάση είναι κατά πόσο είναι υλοποιήσιμο το ορόσημο της 9ης Μαΐου.

Επίσης θα ανακοινωθεί στις ομάδες πως θα καταβληθεί η τέταρτη δόση από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, στις αρχές Μαΐου, ώστε να τις βοηθήσει οικονομικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, αύριο η ομοσπονδία της Γερμανίας για το τι μέλλει γενέσθαι και με τα παιχνίδια για το γερμανικό Κύπελλο, προημιτελικούς και τελικό, αλλά και το μέλλον των αγώνων στην τρίτη κατηγορία αλλά και στο ποδόσφαιρο γυναικών, τα οποία πιθανότατα δεν θα συνεχιστούν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης