Με ακόμη δύο απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η Μπασακσεχίρ στον αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Κι αυτό γιατί η τουρκική ομάδα είχε κληθεί σε απολογία μετά την πρώτη αναμέτρηση με τους Πειραιώτες για «απρεπή συμπεριφορά της ομάδας (5 κάρτες ή περισσότερες)», ενώ μαζί με τη διοίκηση της Μπασακσεχίρ είχαν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις ο Σετζού Φονγκάνγκ για «εξύβριση εναντίον διαιτητή», καθώς και ο προπονητής της ομάδας, Μπουρούκ Οκάν, για «μη συμμόρφωση με τις εντολές του διαιτητή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση εκδικάστηκε και σήμερα η πειθαρχική επιτροπή της UEFA γνωστοποίησε την ετυμηγορία της. Σύμφωνα με αυτήν, ο Σετζού τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών, όπερ σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αυριανό (13/08) αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Επίσης, στον προπονητή της τουρκικής ομάδας, Μπουρούκ Οκάν, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού για ένα παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καθίσει στον πάγκο της Μπασακσεχίρ στο ίδιο ματς.

Τέλος, στο σύλλογο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.250 ευρώ για την απρεπή συμπεριφορά της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης