Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος χθες το βράδυ. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, μετά την ευρεία νίκη (3-0) επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, εξήρε το μεγάλο παιχνίδι των παικτών του. «Δεν ξέρω αν ήταν ο καλύτερος αγώνας μου, αλλά ήταν ένας πολύ μεγάλος αγώνας. Δεν είναι εύκολο να σημειώσεις τρία γκολ. Η πρώτη μισή ώρα ήταν φανταστική, είχαμε πολλές ευκαιρίες να σημειώσουμε και δεύτερο, αλλά το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα φανταστικό παιχνίδι, χωρίς να δεχθούμε γκολ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στην έδρα μας» είπε ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Κρίθηκαν όλα; Με τίποτα. Έχει δίκιο ο Σιμεόνε. Ερμηνεύσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε προετοιμαστεί καλά, γνωρίζοντας τη δύναμη του αντιπάλου και τη δική μας. Ήμασταν ανώτεροι, το 3-0 σημαίνει ότι κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά γνωρίζουμε ότι στον επαναληπτικό πρέπει να αγωνιστούμε, να υποφέρουμε, αυτό είναι σίγουρο. Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει ευφορία. Μας μένουν αρκετά στο Champions League και στο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε το παιχνίδι του Σαββάτου, το οποίο είναι σημαντικό για το πρωτάθλημα» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ευτυχισμένος. Κάθε μέρα μού αρέσει αυτό που κάνω με τους παίκτες μου, αλλά δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Η δύναμη της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ιδέα για το παιχνίδι. Προσπαθούμε να παίξουμε, επειδή έχουμε πολύ καλούς παίκτες με υπομονή που μπορούν να κάνουν ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Αν στην πρώτη μισή ώρα μας ήμασταν φανταστικοί, από ευκαιρίες και ρυθμό, από τεχνική άποψη στο δεύτερο ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί, με λίγες ευκαιρίες κάναμε δύο γκολ. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε έναν τέλειο αγώνα στο Calderon για να περάσουμε».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης