Η Μπαρτσελόνα μετρά άλλον έναν παίκτη θετικό στον Covid-19, κι αυτός είναι ο Μίραλεμ Πιάνιτς. Ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους βρισκόταν σε διακοπές στην Ιταλία και, σύμφωνα με το σύλλογο των «μπλαουγκράνα», ένιωσε κάποιες μικρές ενοχλήσεις.

Ο Βόσνιος διεθνής υποβλήθηκε στο τεστ που επιβεβαίωσε ότι έχει προσβληθεί από τον ιό. Ο Πιάνιτς συνεχίζει να πηγαίνει καλά και είναι απομονωμένος στο σπίτι του, όπου θα πρέπει να περάσει τις επόμενες δύο εβδομάδες. Κατά συνέπεια, θα χάσει τις πρώτες προπονήσεις της νέας Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν, που θα ξεκινήσουν στις 31 Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την απομόνωση, ο Πιάνιτς θα ενταχθεί στην ομάδα. Ο 30χρονος παίκτης μετακόμισε στη Βαρκελώνη μετά από τέσσερα χρόνια στη Γιουβέντους.

«Ευτυχώς είμαι καλά και ασυμπτωματικός», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα. «Αλλά αν υπάρχει ένα πράγμα που έχω μάθει, είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να λάβουμε τίποτα ως δεδομένο, ούτε καν τα πράγματα που θεωρούμε πιο συνηθισμένα. Η ζωή που ζούμε τώρα μας το διδάσκει. Σεβόμαστε τους κανόνες και προσέχουμε χωρίς πανικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης