Όπως όλα δείχνουν, ο Λιονέλ Μέσι θα γλιτώσει την «τσιμπίδα» του νόμου για την κατηγορία της φοροδιαφυγής. Κι αυτό γιατί η Εισαγγελία εξέφρασε σοβαρές αμφιβολίες κατά πόσο ο ίδιος είναι συμμέτοχος στη φοροδιαφυγή που εμφανίζει η εταιρεία που έχει συστήσει για να διαχειρίζεται τα δικαιώματά του.

Αν και η ισπανική εφορία επιμένει πως ο Μέσι είναι ένοχος, ωστόσο το Δικαστήριο της Βαρκελόνης οδηγεί την υπόθεση στο αρχείο, αφού από την πορεία της εκδίκασης αυτό που προκύπτει είναι ότι το βάρος της ενοχής πέφτει εξ ολοκλήρου στον πατέρα του και όχι στον άσο της Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα, ο πατέρας του σταρ των «μπλαουγκράνα», Χόρχε Μέσι, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 18 μηνών, από τη στιγμή που φέρεται να είναι αυτός που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την ευθύνη της οικονομικής διαχείρισης της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Μπαρτσελόνα έχει πέσει ένα είδος «επιδημίας» σχετικά με υποθέσεις φοροδιαφυγής, αφού το τελευταίο διάστημα έχουν κατηγορηθεί σχεδόν όλα τα «αστέρια» της, όπως ο Ινιέστα, ο Μασεράνο, ο Πικέ και ο Νεϊμάρ, ο τελευταίος όμως όχι από τις ισπανικές αρχές, αλλά από τις βραζιλιάνικες, καθώς εκεί βρίσκεται η έδρα της δικής του εταιρείας, την οποία επίσης φαίνεται να διαχειρίζεται εξ ολοκλήρου ο πατέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης