Tην αποχώρηση του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι μετά από 17 χρόνια παρουσίας του στην πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα» επιβεβαίωσε ο πατέρας και μάνατζέρ του 35χρονου άσου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι στα μελλοντικά σχέδια του υπάρχει και η προπονητική.

«Έπειτα από τόσο καιρό εδώ σίγουρα είναι περίεργο να τον δεις με άλλη φανέλα, αλλά ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα για όλους μας. Τώρα πιστεύω πως είναι κατάλληλη ώρα για το αντίο. Η ζωή συνεχίζεται, αλλά η απόφαση ήταν δύσκολη και οδυνηρή όμως θα συνοδεύεται από νοσταλγία. Από την άλλη πλευρά όμως, με το μέλλον ενός προπονητής χρειάζεσαι και λίγη ξεκούραση» τόνισε αρχικά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Cope» ο Χοακίν Ερνάντεθ προσθέτοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση. Τον σκέφτομαι από την παιδική ηλικία, όταν ήταν έξι ή επτά ετών, έχει ζήσει το ποδόσφαιρο με μεγάλη ένταση. Θα έλεγα ότι είναι μια πραγματική καθηγητής όσον αφορά το ποδόσφαιρο».

Ο «κάπτεν» των «μπλαουγκράνα» αναμένεται να γίνει κάτοικος της πρωτεύουσας του Κατάρ, Ντόχα, καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο 3+1 ετών με την ομάδα Αλ Σαντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης