Ενενήντα λεπτά μακριά από την προημιτελική φάση του Champions League βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε με σκορ 2-0 της Άρσεναλ στο «Emirates», στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο πλαίσιο της φάσης των «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Λιονέλ Μέσι, καθώς στο 71’ με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 83’ ευστόχησε σε πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Τορίνο Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Μίλερ στο 43’ και Ρόμπεν στο 55’, ενώ η «Βέκια Σινιόρα» κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 63’ ο Ντιμπάλα μείωσε σε 2-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 76’ ο Στουράρο.

Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα 0-2 (Ote Sport 1)

Γκολ: 71′, 83′ πεν. Μέσι

Κίτρινες κάρτες: Μονρεάλ – Πικέ

Κόκκινες κάρτες:


Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ):
Τσεχ, Μπεγερίν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ράμσεϊ, Κοκλέν (82′ Φλαμινί), Τσάμπερλεϊν (50′ Γουόλκοτ), Εζίλ, Αλέξις Σάντσες, Ζιρού (73′ Γουέλμπεκ).

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε):
Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Ντάνι Άλβες, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Νεϊμάρ, Μέσι, Σουάρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιουβέντους – Μπάγερν Μονάχου 2-2 (Ote Sport 2)

Γκολ: 63′ Ντιμπάλα, 76′ Στουράρο – 43′ Μίλερ, 55′ Ρόμπεν

Κίτρινες κάρτες: Μοράτα – Ντάγκλας Κόστα, Λεβαντόφσκι

Κόκκινες κάρτες:

Γιουβέντους (Μάσιμο Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Εβρά, Κουαδράδο, Κεντίρα (69′ Στουράρο), Μαρκίσιο (46′ Ερνάνες), Πογκμπά, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα (75′ Μοράτα).

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μπερνάτ (74′ Μπενατιά), Τιάγκο Αλκάνταρα, Λαμ, Βιδάλ, Ντάγκλας Κόστα (84′ Ριμπερί), Ρόμπεν, Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης