Την πεποίθησή του ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα ταίριαζε περισσότερο στη Ρεάλ Μαδρίτης απ’ ό,τι στην Μπαρτσελόνα εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος εκθείασε τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν.

 «Για μένα ο Εμπαπέ είναι από τους καλύτερους επιθετικούς που έχω αντιμετωπίσει. “Πεινάει” για γκολ. Θέλει συνέχεια το καλύτερο, το κάτι παραπάνω. Θα ταίριαζε πάρα πολύ στη Ρεάλ και στην Μπαρτσελόνα, αλλά νομίζω πιο πολύ στους Μαδριλένους» ανέφερε ο πρώην άσος των Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στη Μονακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κληθείς δε να μιλήσει για την απόφαση της οριστικής διακοπής του γαλλικού πρωταθλήματος, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε:

«Μας εξέπληξε λίγο αυτή η απόφαση που πήραν. Όπως όλες οι ομάδες έτσι κι εμείς έχουμε μία ιδιωτική συνομιλία στο WhatsΑpp με τον γυμναστή της ομάδας για να μιλάμε για τα προγράμματα γυμναστικής που κάναμε στο διάστημα της καραντίνας.

»Ξαφνικά μας ενημέρωσαν ότι το πρωτάθλημα σταμάτησε. Σοκαριστήκαμε. Οι αρχηγοί όλων των ομάδων της Γαλλίας είχαν μια συνάντηση με τον πρόεδρο της Λίγκας, ο οποίος τους ενημέρωσε πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ξανά στις 17 Ιουνίου. Δύο ημέρες αργότερα μάθαμε ότι αυτό δεν ισχύει καθώς διεκόπη οριστικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης