Με στόχο να «κεντρίσει» τον εγωισμό των παικτών του για την ήττα από τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δήλωσε πως «αν είσαι ανταγωνιστικός, οφείλεις να απαντάς» ενόψει της «μάχης» στο ΣΕΦ την Πέμπτη (28/1, 21:00, Novasports 2HD), για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν θα έχουν στη δωδεκάδα τον Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο αριστερό πόδι, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Τομά Ερτέλ εν συγκρίσει με την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής, όταν οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα με 88-96 από το «Παλάου Μπλαουγκράνα». Πάντως, ο Γάλλος πόιντ γκαρντ, αν και ήταν δηλωμένος στη δωδεκάδα, δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Λιθουανό τεχνικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δήλωσε στην ιστοσελίδα της Euroleague: «Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Μας νίκησαν εντός, σκόραραν 96 πόντους. Έπαιξαν πιο σκληρά από εμάς. Αν είσαι ανταγωνιστικός, οφείλεις να απαντάς κόντρα σε τέτοιες ομάδες. Το πλεονέκτημά μας είναι ότι έχουμε βάθος στον πάγκο και πολλές επιλογές. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι όλοι χρειάζονται και όλοι δίνουν κάτι σε σημαντικά σημεία του αγώνα. Το καταλαβαίνουν καλύτερα αυτό εν συγκρίσει με την αρχή της σεζόν».

Από την πλευρά του, ο Κόρι Χίγκινς τόνισε: «Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Παίξαμε ένα σκληρό ματς χθες και τώρα πάμε για μία εκτός έδρας αναμέτρηση. Ωστόσο, το κίνητρό μας είναι υψηλό, γιατί μας νίκησαν στο γήπεδό μας. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να βρούμε ενέργεια για να κάνουμε ένα καλό 40λεπτο ως ομάδα. Βρισκόμαστε σε καλή περίοδο και είμαστε σχεδόν στο μάξιμουμ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης