Ανακοίνωση μέσω της οποίας αμφισβητεί την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξέδωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης τονίζοντας ότι σκοπεύει να πάει στα δικαστήρια διεκδικώντας 80 εκατ. ευρώ ακόμα από τη συγκεκριμένη μετακίνηση.

Λίγη ώρα αφότου η ομάδα της Καταλονίας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού με πενταετές συμβόλαιο, οι «ροχιμπλάνκος», μέσω δελτίου Τύπου, ισχυρίζονται ότι η συμφωνία του παίκτη με τους «μπλαουγκράνα» είχε επιτευχθεί πριν την 1η Ιουλίου, ημερομηνία κατά την οποία η ρήτρα αποδέσμευσής του 28χρονου άσου έπεφτε από τα 200 στα 120 εκατ ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ροχιμπλάνκος» επικαλούνται μάλιστα την επίσημη ανακοίνωση του Γκριεζμάν από τις 14 Μαΐου, με την οποία γνωστοποίησε ότι δεν θα συνεχίσει στην Ατλέτικο, και χαρακτηρίζουν «ανεπαρκή» τα 120 εκατ. ευρώ που κατατέθηκαν σήμερα (12/7) στην ισπανική λίγκα από τον δικηγόρο του Γάλλου.

«Η Ατλέτικο Μαδρίτης θεωρεί ότι ο τερματισμός του συμβολαίου έγινε πριν το τέλος της περασμένης σεζόν και γι’ αυτόν το λόγο έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες ώστε να υπερασπιστεί νομικά τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των «ροχιμπλάνκος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης