Μετά τη Μίλαν ήρθε η σειρά της Γιουβέντους. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας ανακοίνωσε επίσημα ότι θα αποχωρήσει από τη Super League, προς το παρόν, παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη, αφήνοντας έτσι πλέον μόνες τους τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα!

«Αναφορικά με το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τη Γιουβέντους στις 19 Απριλίου 2021, σχετικά με το σχέδιο δημιουργίας του Super League και την επακόλουθη δημόσια συζήτηση, γνωρίζουμε τις εκπεφρασμένες προθέσεις ορισμένων συλλόγων να αποσυρθούν από αυτό το πρότζεκτ, αν και οι απαραίτητες διαδικασίες βάσει της συμφωνίας μεταξύ των συλλόγων δεν έχουν ολοκληρωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το πλαίσιο, η Γιουβέντους, ενώ παραμένει πεπεισμένη για την εγκυρότητα των αθλητικών, εμπορικών και νομικών παραδοχών του πρότζεκτ, πιστεύει ότι επί του παρόντος έχει περιορισμένες δυνατότητες ολοκλήρωσης με τη μορφή, με την οποία είχε αρχικά σχεδιαστεί.

Η Γιουβέντους παραμένει προσηλωμένη στην οικοδόμηση μακροπρόθεσμης αξίας για τον σύλλογο και για ολόκληρο το ποδοσφαιρικό κίνημα» ανέφερε η ανακοίνωση της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης