Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μετά την ήττα (1-4) από την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για τους «16» του Champions League (ρεβάνς 10/3), ενώ δήλωσε ρεαλιστής, θεωρώντας την πρόκριση σχεδόν αδύνατη.

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε την ανωτερότητά τους, έδειξαν ότι έχουν μια πιο ολοκληρωμένη ομάδα από τη δική μας. Ήταν πολύ αποτελεσματικοί, ειδικά ο Εμπαπέ. Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ σκληρό χτύπημα, που όμως δείχνει την ανωτερότητά τους ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι δείχνει ότι μας λείπουν πράγματα. Θα μπορούσα να πω ψέματα αλλά με το 1-4 στην έδρα μας έχουμε πολύ λίγες πιθανότητες» τόνισε ο Ρόναλντ Κούμαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το αποτέλεσμα είναι πάντα ευθύνη του προπονητή. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τους επιθετικούς τους. Η δική μας ομάδα είναι σε μεταβατικό στάδιο. Φυσικά είναι δική μου ευθύνη. Πάω σπίτι λυπημένος, απογοητευμένος, ειδικά λόγω της διαφοράς στο δεύτερο ημίχρονο. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν έχουμε πράγματα, στο υψηλό επίπεδο που απαιτείται στο Champions League, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, αλλάζουμε τα πράγματα στην ομάδα, με νέους παίκτες. Πρέπει να αναλύσεις τι έχει συμβεί και να βελτιώσεις τα πράγματα» πρόσθεσε, ενώ ερωτηθείς για το μέλλον του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα σχολίασε:

«Είμαι ειλικρινής. Αποδέχομαι την ήττα και πηγαίνουμε να δουλέψουμε. Είναι τρελό να πω ότι δεν θέλω να συνεχίσω λόγω ήττας, είμαστε στα μισά του δρόμου, όχι στο τέλος. Δεν γίνεται αλλαγή σε δύο μήνες. Είμαι βέβαιος ότι, εάν συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι, μπορούμε να φτάσουμε στο αναμενόμενο αποτέλεσμα, αλλά δεν είμαστε ακόμη εκεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης