Ο Ζερεμί Ματιέ υπήρξε παίκτης της Μπαρτσελόνα από το 2014 μέχρι το 2017 και γνωρίζει άριστα πώς λειτουργούν τα αποδυτήρια των Καταλανών. Μέλος της ιστορικής ομάδας που κατέκτησε το Champions League, το Ευρωπαϊκό Super Cup, το Μουντιάλ συλλόγων, τη La Liga, το ισπανικό Super Cup και τρία κύπελλα Ισπανίας, ο έμπειρος Γάλλος συγκρίνει το σήμερα με το χθες και δίνει την άποψή του για όσα συμβαίνουν στην Μπαρτσελόνα αυτήν την εποχή.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1», ο Ματιέ εκτιμά πως τα αποδυτήρια της ομάδας δεν είναι… ενωμένα: «Τότε, μόνο ο Τσάβι και ο Σεσκ (σ.σ. Φάμπρεγας) μας μιλούσαν όταν κάναμε κάτι λάθος. Ήταν θετικοί και μας προέτρεπαν να το διορθώσουμε την επόμενη φορά. Αυτό είναι κάτι που λείπει σήμερα από τα αποδυτήρια της ομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στην επιλογή του Αντουάν Γκριεζμάν να μεταγραφεί στους Καταλανούς, ο Ματιέ δεν… κρύβει τα λόγια του: «Έκανε λάθος. Δεν βρίσκεται στο επίπεδο που είχε όταν ήταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Προσωπικά, νομίζω ότι έκανε λάθος όταν πήγε στην Μπαρτσελόνα. Στη Μαδρίτη ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας και δεν ξέρω εάν ισχύει το ίδιο στην Μπαρτσελόνα. Αλλά, εάν αισθάνεται καλά στη Βαρκελώνη, αυτό δεν είναι σημαντικό».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης