Μέσι: «Δεν μου αρέσει να αποχωρίζομαι την οικογένειά μου»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020, 15:31
Μέσι: «Δεν μου αρέσει να αποχωρίζομαι την οικογένειά μου»

Ανυπόμονος να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο εμφανίστηκε, μιλώντας στη «Mundodeportivo», ο Λιονέλ Μέσι τονίζοντας πάντως ότι δεν του αρέσει που θα μείνει μακριά από τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους, επειδή θα πρέπει να βρίσκεται με την Μπαρτσελόνα, εξαιτίας των ιατρικών πρωτοκόλλων που θα εφαρμοστούν για την επανεκκίνηση.

«Προσωπικά ανυπομονώ να παίξουμε ξανά. Γνωρίζουμε ότι όλα θα είναι περίεργα, χωρίς θεατές στο γήπεδο. Είναι κάτι που είχε συμβεί ξανά κάποτε και μου φαινόταν πολύ παράξενο. Επίσης είναι και το θέμα των συγκεντρώσεων με την ομάδα στο ξενοδοχείο. Είναι πραγματικά κάτι που δεν θα θέλαμε. Δεν μας αρέσει να χωριστούμε από τις οικογένειές μας και πρέπει να δούμε πώς είναι τελικά» ανέφερε αρχικά ο αστέρας των Καταλανών.

«Ο κίνδυνος μετάδοσης είναι παντού, όταν φεύγεις από το σπίτι ο κίνδυνος υπάρχει ήδη, επομένως νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το σκεφτείς πάρα πολύ γιατί αν δεν μπορείς να το κάνεις δεν θέλεις να πας πουθενά. Ωστόσο καταλαβαίνουμε επίσης ότι είναι σημαντικό να συμμορφωνόμαστε με τα πρωτόκολλα και να λαμβάνουμε τα μέγιστα μέτρα πρόληψης.

»Η επιστροφή στην προπόνηση είναι ένα πρώτο βήμα, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώνουμε, μιας και πρέπει να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και να περιμένουμε ότι πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε τα παιχνίδια, αλλά πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς θεατές» πρόσθεσε Μέσι, καταλήγοντας:

«Στο θέμα των μεταγραφών, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στον σύλλογο που είναι υπεύθυνοι και πρέπει να είναι αυτοί που επιλέγουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι καλύτερο για την ομάδα. Είναι σαφές ότι σε αυτήν την τρέχουσα κατάσταση όλα θα είναι πιο δύσκολα στην αγορά».

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020, 15:50