Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-1 της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» στο πρώτο παιχνίδι για το Σούπερ Καπ Ισπανίας και απέκτησε προβάδισμα εν όψει του αγώνα ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Μετά από ένα στείρο ημίχρονο οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Πικέ στο 50’, ενώ οι Καταλανοί ισοφάρισαν με εκτέλεση πέναλτι του Μέσι στο 77’. Να σημειωθεί ότι ο καταλογισμός της ποινής ήταν αρκετά αυστηρός, καθώς ο Σουάρες φαίνεται πως είχε αποφασίσει να πέσει στο έδαφος πριν τον ακουμπήσει ο Κέιλορ Νάβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ρεάλ προηγήθηκε στο 80’ με σκόρερ τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέρασε στον αγώνα στο 58ο λεπτό και αποβλήθηκε 82’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα! Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90’ ο Ασένσιο.

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3 (Novasports 2)

Γκολ: 77′ πεν. Μέσι – 50′ αυτ. Πικέ, 80′ Ρονάλντο, 90′ Ασένσιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Πικέ, Μέσι, Μπουσκέτς – Κασεμίρο, Μπέιλ, Καρβαχάλ, Ρονάλντο

Κόκκινες κάρτες:
82′ Ρονάλντο

Μπαρτσελόνα: 
Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ράκιτιτς (83′ Αλκάθερ), Μπουσκέτς, Ινιέστα (68′ Σέρχι Ρομπέρτο), Σουάρες, Μέσι, Ντεουλοφέου (59′ Ντένις Σουάρεθ), Άλμπα, Αλέιξ Βιδάλ, Ουμτιτί.

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Κρόος, Μπενζεμά (58′ Ρονάλντο), Μπέιλ (81′ Λούκας), Μαρσέλο, Κασεμίρο, Ίσκο, Κόβατσιτς (68′ Ασένσιο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης