Το όνομα του Λιονέλ Μέσι θα μείνει στην ποδοσφαιρική ιστορία, άρρηκτα συνδεδεμένο με την Μπαρτσελόνα και τις επιτυχίες της. Πρόϊόν της θρυλικής Ακαδημίας «Masia» ο βραχύσωμος Αργεντινός, μεγαλουργεί με την φανέλα των «μπλαουγκράνα» και όπως όλα δείχνουν θα τελειώσει την καριέρα του -τουλάχιστον σε κορυφαίο επίπεδο- με τους Καταλανούς.

Πέραν πάσης αμφιβολίας, ο Μέσι είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην Ιστορία και έχει πραγματοποιήσει μία από τις πιό «πλούσιες» καριέρες με την «στρογγυλή θεά». Στα χρόνια που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, είναι… συλλέκτης βραβείων και ρεκόρ, καθώς έχει κατακτήσει κάθε πιθανό τρόπαιο εκτός από το Μουντιάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταίο επίτευγμα του «Pulga», είναι πως ξεπέρασε στην κορυφή του πίνακα με τους περισσότερους νικηφόρους αγώνες, τον θρυλικό αρχηγό των Καταλανών, Τσάβι.

Ο Μέσι σκόραρε τρις στον αγώνα πρωταθλήματος με την Μπέτις, οδήγησε την Μπάρτσα σε θρίαμβο με 4-1 και έφθασε στις 477 νίκες σε 674 αναμετρήσεις με την φανέλα της θρυλικής ομάδας.

Έτσι, ο Αργεντινός, άφησε στην δεύτερη θέση τον Τσάβι, ο οποίος έκλεισε την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, με 476 νίκες σε 767 αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης