Πιστός στην Μπαρτσελόνα παραμένει ο Σέρχιο Μπούσκετς, καθώς οι νταμπλούχοι Ισπανίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο διεθνής αμυντικός μέσος επέκτεινε τη συνεργασία του με τους «μπλαουγκράνα».
Ο 30χρονος άσος υπέγραψε το πρωί της Πέμπτης την επέκταση του συμβολαίου του κι έτσι θα ανήκει στο δυναμικό του καταλανικού συλλόγου έως τις 30 Ιουνίου 2023.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της «Μπάρτσα», η ρήτρα αποδέσμευσης του Μπούσκετς, η οποία στο συμβόλαιο 5+2 ετών που είχε υπογράψει τον Μάιο του 2016 οριζόταν στα 200 εκατομμύρια ευρώ, «ανέβηκε» στα 500 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μπούσκετς εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα το 2005, ενώ το 2007 έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, καθώς χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο Κύπελλο Καταλονίας.
Από την επόμενη περίοδο (2008-09) αποτελεί βασικό στέλεχος της «Μπάρτσα», με την οποία σε 11 σεζόν έχει παίξει σε 490 παιχνίδια με απολογισμό 13 τέρματα.
Με τους «μπλαουγκράνα» έχει κατακτήσει επτά πρωταθλήματα, έξι κύπελλα, τρία Champions League, τρία Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων, τρία Σούπερ Καπ Ευρώπης και έξι Σούπερ Καπ Ισπανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης