Το χειμερινό μεταγραφικό «παράθυρο» εκπνέει σε λίγες ώρες και η Μπαρτσελόνα δεν έχει καταφέρει να βρει αντικαταστάτη για τον τραυματία Λουίς Σουάρες. Aντ’ αυτού όμως «έκλεισε» ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές Ισπανίας ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε συμφωνία με την Μπράγκα για την απόκτηση του Φρανσίσκο Τρινκάο, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στους «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, το κόστος της μεταγραφής του 20χρονου αριστεροπόδαρου εξτρέμ ανέρχεται στα 31 εκατ. ευρώ και ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, με τη ρήτρα αποδέσμευσης να ορίζεται στα 500 εκατ. ευρώ!

Ο Τρινκάο προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Μπράγκα και έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα πριν από ένα χρόνο. Τη φετινή σεζόν ξεκίνησε να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και μετράει 11 συμμετοχές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, με δύο γκολ και δύο ασίστ, αλλά και πέντε συμμετοχές στο Europa League, όπου σκόραρε μάλιστα στο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Τρινκάο είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19 του 2018, το οποίο κατέκτησε η ιβηρική χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης