Είναι πλέον οριστικό… Ο Λουίς Ενρίκε, όπως σας είχαμε προαναγγείλει νωρίτερα, ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2017, εξαργυρώνοντας με νέο συμβόλαιο την ονειρική πρώτη σεζόν στον πάγκο των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι υπό τις οδηγίες του έκαναν το τρεμπλ.

Ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, σε έκτακτη συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε την συμφωνία με τον 46χρονο προπονητή για νέο συμβόλαιο, ενώ εν συνεχεία… έπεσαν και οι υπογραφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το τρεμπλ συμβολίζει περισσότερο από όλα ένα πράγμα, την ενότητα στην οικογένεια της Μπαρτσελόνα», τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ευρώπης και συνέχισε: «Σήμερα οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έχουν κάθε δικαίωμα να νιώθουν υπερήφανοι που είναι μέλη αυτού του συλλόγου.

Την ημέρα που αποχαιρετήσαμε τον Τσάβι ένιωσα τόσο χαρούμενος που έβλεπα μια αίθουσα με όλους εμάς μέσα. Το συμβούλιο νιώθει τόσο πετυχημένο για τις κινήσεις του. Έχουμε αύξηση εσόδων 50% τα τελευταία 5 χρόνια. Βγάλαμε 600.000.000 ευρώ φέτος.

Είμαστε έτσι σε θέση να παίρνουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αυτούς που όλοι θέλουν να αποκτήσουν. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν να γίνει η Μπαρτσελόνα η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης