Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών απ’ την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας (RFEF), μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε το βράδυ της Μ. Πέμπτης (29/04) στην εντός έδρας ήττα-σοκ των «μπλαουγκράνα» από τη Γρανάδα και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο των Καταλανών στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την Ατλέτικο Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Μαΐου.

Η τιμωρία του Ολλανδού προπονητή ξεκινάει απ’ την προσεχή Κυριακή (02/05) και το ματς κόντρα στην (πρώην ομάδα του) Βαλένθια, όπου η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες για να παραμείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση του εφετινού τίτλου της LaLiga.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κούμαν αποβλήθηκε αμέσως μετά την ισοφάριση της Γρανάδα (με το γκολ του Ματσίς στο 63ο λεπτό) και στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής κατέγραψε ότι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα –αν και είχε δεχθεί νωρίτερα παρατήρηση για τη συμπεριφορά του- μίλησε απαξιωτικά στον 4ο διαιτητή.

Η ποινή που του επιβλήθηκε βασίζεται στον κανονισμό περί «…πράξεων απαξίωσης ή αδιαφορίας προς διαιτητές, αξιωματούχων αγώνα ή αθλητικές αρχές» και η συγκεκριμένη συμπεριφορά τιμωρείται πάντα με δύο αγωνιστικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης