Η Μπαρτσελόνα έβγαλε μέταλλο πρωταθλητή στην Παμπλόνα, έκανε τεράστια ανατροπή -με δέκα παίκτες- και έφυγε από την έδρα της Οσασούνα με ένα τεράστιο διπλό (1-2).

Το ματς φάνηκε να στραβώνει από πολύ νωρίς για τους Καταλανούς, αφού μόλις στο 6ο λεπτό ο Γκαρσία έδωσε το προβάδισμα στην Οσασούνα, ενώ στο 31′ οι «μπλαουγκράνα» έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που είδε την κόκκινη κάρτα για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μπαρτσελόνα έμοιαζε μουδιασμένη μετά την αποβολή του Πολωνού επιθετικού και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Οσασούνα να έχει το προβάδισμα και το αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε τελείως.

Ο Πέδρι στο 48′ έφερε την αναμέτρηση στα ίσα (1-1) και αμέσως η Μπαρτσελόνα αναθάρρησε και άρχισε να γίνεται πιο επιθετική, διεκδικώντας την πολύτιμη νίκη, με τον Ραφίνια στο 85′ με υπέροχη κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη στους Καταλανούς που έφυγαν στο +5 από την Ρεάλ η οποία έχει ματς λιγότερο.

Πηγή: SDNA

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης