Ο Ρόναλντ Κούμαν βρίσκεται μόλις μερικές ημέρες στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, αλλά ήδη έχει δώσει… δείγματα γραφής και έχει περάσει το… μήνυμα στους παίκτες του.

Ο Ολλανδός τεχνικός θα είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας και επικοινωνίας με τους ποδοσφαιριστές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη, ο Λουίς Σουάρες, ένας από τους σημαντικότερους επιθετικούς στην Ιστορία των Καταλανών, ενημερώθηκε… τηλεφωνικά από τον Κούμαν ότι δεν τον υπολογίζει και πως θα πρέπει να αναζητήσει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Κούμαν, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα στην Μπάρτσα και στην εποχή του -αν και αμυντικός- είχε το πιο «φαρμακερό» δεξί πόδι στην ποδοσφαιρική Ευρώπη, έχει ζητήσει από τους παίκτες του να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο μία ώρα πριν αρχίσει το πρόγραμμα.

Και ο Λιονέλ Μέσι, παρά το γεγονός ότι πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο με την υπόθεση της παραμονής του στον ισπανικό σύλλογο, έδωσε το παράδειγμα στους υπόλοιπους, φθάνοντας 1,5 ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, ο 33χρονος Αργεντινός δεν… ανυπομονεί να προπονηθεί και το ημίωρο της πρώιμης άφιξής του στο προπονητικό κέντρο σχετίζεται με τη συνάντηση που είχε με τον Ρόναλντ Κούμαν. Μία συνάντηση που «πήγε πολύ καλά», όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Sport».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Ολλανδός προπονητής ζήτησε από τον «Ψύλλο» απόλυτη συγκέντρωση στην ομάδα και τους στόχους της, προτρέποντάς τον να αφήσει πίσω του όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες, προκειμένου να αφοσιωθεί στις προπονήσεις και στους αγώνες.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης