Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα «πιέζει» τον Μέσι

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021, 12:21
Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα «πιέζει» τον Μέσι

Ο Ζοάν Λαπόρτα είναι ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και σ΄ αυτή την δεύτερη θητεία του ως επικεφαλής των Καταλανών ο Ισπανός παράγοντας έχει μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, που δεν είναι άλλη από το να κρατήσει τον Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νου». Στο πλαίσιο αυτό, φρόντισε να απευθύνει σαφές μήνυμα στον Αργεντινό εξάκις κάτοχο του βραβείου «Χρυσή Μπάλα».

«Ήρθα εδώ για να ηγηθώ, για να λάβω αποφάσεις, για να αναλάβω τις ευθύνες και για να μην αναζητώ δικαιολογίες. Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω τις καταστάσεις. Για παράδειγμα, θα προσπαθήσω να πείσω τον Λέο να μείνει. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει, είναι μια απόφαση που πρέπει να λάβω. Θα κάνω οτιδήποτε για να βεβαιωθώ ότι θα παραμείνει και το ξέρει» είπε χαρακτηριστικά ο Λαπόρτα παρόντος του... χαμογελαστού «ψύλλου», κατά τη διάρκεια της τελετής για την ανάληψη των καθηκόντων του, και πρόσθεσε:

«Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την απόφαση που θα λάβει, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσει μαζί μας, επειδή είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ιστορία. Και, με συγχωρείς, Λέο, γι΄ αυτό που θα πω, αλλά ξέρεις ότι σε σέβομαι πολύ και ότι η Μπάρτσα σε αγαπάει πάρα πολύ. Εάν αυτό το γήπεδο ήταν γεμάτο κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας, είμαι σίγουρος ότι δεν θα μπορούσες να φύγεις. Αυτή η πανδημία έπληξε τις φιλοδοξίες μας».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021, 12:34