Η πανδημία του κορωνοϊού και η «ασφυκτική» οικονομική πίεση που θα δημιουργήσει σε όλα τα κλαμπ της υφηλίου έχει οδηγήσει τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα σε αναπροσαρμογή της πολιτικής της, ως προς την περαιτέρω αξιοποίηση της «LaMasia», που είχε τεθεί στο… περιθώριο τα τελευταία χρόνια, στο «βωμό» των αποτελεσμάτων.

Σε μία προσπάθεια να «μαζέψουν» ως έναν βαθμό τον προϋπολογισμό τους, οι «μπλαουγκράνα» σκοπεύουν να προχωρήσουν σε αρκετές πωλήσεις παικτών που θεωρούν ότι… περισσεύουν και σε πολύ μετρημένες μεταγραφές το προσεχές καλοκαίρι (πρώτος στόχος ο Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ), δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στα παιδιά που προέρχονται από το «φυτώριό» τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, στην πρώτη ομάδα της «Μπάρτσα» θα μονιμοποιηθούν την επόμενη σεζόν ο μεσοεπιθετικός Ανσού Φατί (που έλαμψε σε αρκετά ματς της LaLiga, όποτε χρησιμοποιήθηκε από τους προπονητές του), ο αμυντικός Ρονάλντ Αραούχο (ο οποίος έκανε ήδη το ντεμπούτο του στον αγώνα με τη Σεβίλλη στο «Καμπ Νου») κι ο Άλεξ Κολάδο (μπορεί να παίξει τόσο ως «εσωτερικός χαφ», όσο κι ως εξτρέμ). Ο τελευταίος μάλιστα, μέσα στο καλοκαίρι θα κληθεί από τη Μπαρτσελόνα για να ενεργοποιηθεί η οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του (που λήγει το 2021) έως το 2023.

Από εκεί και πέρα στο πλάνο του Κίκε Σετιέν βρίσκονται και τα ονόματα του μεσοεπιθετικού Ρίκι Πουτς και του νεαρού γκολκίπερ, Ινιάκι Πένια, οι οποίοι θα χρησιμοποιούνται ως εναλλακτικές, μοιράζοντας το χρόνο τους σε Μπαρτσελόνα και Μπαρτσελόνα Β’.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης