Ενισχυμένη με τον Φελίπε Κουτίνιο θα παραταχθεί πιθανότατα η Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι κορυφής του ισπανικού πρωταθλήματος με την Ατλέτικο, που θα γίνει το Σάββατο (24/11) στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης.
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα στον αριστερό δικέφαλο, που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, προπονήθηκε σήμερα κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Όταν ο πρώην άσος της Λίβερπουλ είχε τραυματιστεί, στο ματς του Champions League με την Ιντερ (6/11), η αρχική εκτίμηση ήταν ότι θα απουσίαζε για περίπου τρεις εβδομάδες, όμως ο Κουτίνιο κατάφερε να επανέλθει νωρίτερα του αναμενομένου και λογικά θα βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα των «μπλαουγκράνα» στο επερχόμενο ντέρμπι.

Οι Καταλανοί, οι οποίο προηγούνται στην κατάταξη της La Liga με διαφορά ενός βαθμού από την Ατλέτικο (αλλά και τις Σεβίλη και Αλαβές), θα παραταχθούν στη Μαδρίτη χωρίς τον Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος από την αποβολή του στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Μπέτις, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης