Λίγες ώρες, μετά τη σύλληψη του τέως προέδρου της, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, και άλλων κορυφαίων διοικητικών στελεχών της, η Μπαρτσελόνα πήρε θέση για εν λόγω θέμα.

Ως γνωστον ο πρώην διοικητικός ηγέτης των Καταλανών, ο οποίος κατηγορείται για διαφθορά, συνελήφθη στην οικία του, όπου επίσης έγινε έλεγχος της αστυνομίας, ενώ για την υπόθεση «Barcagate» οι Αρχές έχουν συλλάβει τον Όσκαρ Γκράου, CEO της Μπαρτσελόνα, τον Ραμά Γκόμεζ Πόντι, επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας και τον Χάουμε Μασφερέρ, συνεργάτη του Μπαρτομέου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μπαρτσελόνα με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει ότι είχε εκφράσει τη διάθεσή της να συνεργαστεί με τις αρχές πριν τη σημερινή έρευνα της αστυνομίας στα γραφεία της, και προσθέτει ότι όλες οι πληροφορίες και τα έγγραφα που ζητήθηκαν από την αστυνομία, αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Η Μπαρτσελόνα εκφράζει τον απόλυτο σεβασμό της στην τρέχουσα δικαστική διαδικασία και στην αρχή του τεκμηρίου αθωότητας των ατόμων που επηρεάζονται από το πλαίσιο αυτών των ενεργειών» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης