Αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα μετά τη νέα γκέλα (3-3), αυτή τη φορά απέναντι στη Λεβάντε, που απομάκρυνε τους Καταλανούς από τον τίτλο.

Ο Ολλανδός προπονητής αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να συναντηθεί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, προκειμένου να γίνει μια αξιολόγηση σχετικά με την κατάσταση της ομάδας και ίσως κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα τελευταία αποτελέσματα, όπως αναφέρει το «Catalunya Ràdio».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος σταθμός κατέστησε σαφές, σε κάθε περίπτωση, ότι δεν προβλέπεται άμεση απόφαση, οπότε ο Κούμαν θα τελειώσει τη σεζόν.

Η εντός έδρας ήττα κόντρα στη Γρανάδα (1-2) και η ισοπαλία με τη Λεβάντε (3-3) έθεσαν την Μπαρτσελόνα ουσιαστικά εκτός τίτλου.

Ο Ζοάν Λαπόρτα κατά τη διάρκεια της εκλογικής εκστρατείας για την προεδρία του συλλόγου είχε ξεκαθαρίσει ότι το μέλλον του Κούμαν θα εξαρτάται «από το παιχνίδι και τα αποτελέσματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι βέβαια αλήθεια ότι, στις συναντήσεις που είχε με τον Ολλανδό προπονητή, του έδειχνε πάντα απόλυτη εμπιστοσύνη, όμως ήδη υπάρχουν πολλές συζητήσεις που αναφέρουν ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

Ο Ολλανδός προπονητής, από τη μεριά του, έχει ξεκαθαρίσει ότι έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και θα αγωνιστεί με όλη του τη δύναμη για να το εξαντλήσει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης