Ο οικονομικός αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα ανοίγει την «πόρτα» για την μεγάλη επιστροφή του Μέσι!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, 21:36
Ο οικονομικός αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα ανοίγει την «πόρτα» για την μεγάλη επιστροφή του Μέσι!

Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Έντουαρντ Ρομέου, υποστήριξε ότι θα ήταν «πιθανό» ο Λιονέλ Μέσι να επιστρέψει στον σύλλογο την επόμενη σεζόν.

Ο Αργεντινός αστέρας δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τι θα κάνει μετά τη σεζόν 2022-23, καθώς αυτή τη στιγμή θέλει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, όλο και αυξάνονται οι εικασίες ότι μπορεί να επιθυμεί μια επιστροφή στη Βαρκελώνη και το «Καμπ Νου».

«Θα ήταν δυνατό οικονομικά γιατί αν επέστρεφε θα ήταν ως ελεύθερος», είπε ο Ρομέου στο El Mati de Catalunya Radio. «Αλλά είναι μια απόφαση που πρέπει να ληφθεί από το προπονητικό επιτελείο και τον παίκτη. Δεν αντιστοιχεί σε εμένα [το να πάρω αυτές τις αποφάσεις], αλλά θα ήταν βιώσιμο».

Ο Μέσι έφυγε από τη Μπαρτσελόνα, σε μεγάλο βαθμό, λόγω της οικονομικής κρίσης των Καταλανών, αλλά οι «Μπλαουγκράνα» έχουν συγκεντρώσει κεφάλαια από τότε μέσω της ενεργοποίησης οικονομικών μοχλών.

Τώρα υπάρχει η πεποίθηση ότι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα μπορούσαν να καταφέρουν να πληρώσουν τους μισθούς του, αν και ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έχει δηλώσει έως τώρα ότι είναι πραγματικά πρόθυμος να επιστρέψει.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, 21:43