Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, υποβάθμισε τα σενάρια περί ρήξης με τους παίκτες του ύστερα από την εντός έδρας ήττα-έκπληξη από τη «νεοφώτιστη» Αλαβές και εξέφρασε την ελπίδα η ομάδα του να επιστρέψει στις επιτυχίες στον αγώνα με τη Σέλτικ για την πρεμιέρα του Champions League.

Η ισπανική αθλητική ιστοσελίδα Diario Gol έγραψε σήμερα ότι κάποιοι παίκτες αντέδρασαν στην… κατσάδα που «έφαγαν» μετά τη σαββατιάτικη ήττα 2-1 με το να αμφισβητήσουν την απόφαση του Λουίς Ενρίκε να κάνει οκτώ αλλαγές στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εμείς μιλάμε έπειτα από κάθε παιχνίδι για να διορθώσουμε πράγματα και να ενισχύσουμε άλλες πτυχές, αλλά ό,τι συμβαίνει σε αυτές τις συναντήσεις είναι σημαντικό μόνο για τους παίκτες και το επιτελείο» δήλωσε ο 46χρονος τεχνικός σε σημερινή συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Πάντα μιλάμε με τους παίκτες για να προσπαθήσουμε να τους βάλουμε στον σωστό δρόμο για να κερδίσουν το παιχνίδι, αλλά αυτή δεν είναι μια ακριβής επιστήμη».

Η ήττα της «Μπάρτσα» ήταν η πρώτη σε 12 επίσημα παιχνίδια και ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε ότι είναι καλό για τους παίκτες που επιστρέφουν τόσο σύντομα στη δράση μετά την ήττα από την Αλαβές. «Αυτή η ομάδα έχει μια σπουδαία πρόσφατη ιστορία, δύο σπουδαία χρόνια με εμάς στο “τιμόνι” και φαίνεται ότι δεν μπορούμε να αποτύχουμε, αλλά συμβαίνει» πρόσθεσε, αναφερόμενος στην κατάκτηση του «τρεμπλ» στην πρώτη σεζόν του στην τεχνική ηγεσία των Καταλανών και στο περυσινό νταμπλ.

«Η ομάδα έχει αντιδράσει καλά. Είναι προφανώς ενοχλημένοι, επειδή δεν τους αρέσει να χάνουν και δεν είναι συνηθισμένοι να χάνουν εντός έδρας. Οι παίκτες είναι… απελπισμένοι να αγωνιστούν και να παίξουν ξανά στο “Καμπ Νου”» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνέχεια στη Σέλτικ, ενώ εξέφρασε και τον θαυμασμό του στον -πρώην προπονητή της Λίβερπουλ και νυν των «καθολικών»- Μπρένταν Ρότζερς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπήρχαν πολύ πιο εύκολες ομάδες από τη Σέλτικ, αλλά καλωσορίζουμε την πρόκληση του να παίξουμε εναντίον ενός ιστορικού συλλόγου» είπε και αναφερόμενος στον Ρότζερς τόνισε: «Αγαπάει το καλό ποδόσφαιρο, του αρέσει να παίζει επιθετικά και μπορείτε ήδη να το δείτε αυτό στο σύντομο διάστημα της θητείας του στη Σέλτικ. Έχει κάνει καλές μεταγραφές, παίκτες που θα μας προκαλέσουν προβλήματα. Μου αρέσει ο Ρότζερς και η άποψή του για το πώς να παίζεις ποδόσφαιρο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης