Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να επενδύσει στην αγορά ενός ιδιωτικού αεροσκάφους. Όπως αναφέρουν ισπανικά MME, ο διάσημος Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα αγόρασε με 15 εκατομμύρια δολάρια ένα Gulfstream V του 2004, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Μέσι προσάρμοσε το λευκό ιδιωτικό αεροπλάνο του με λεπτομέρειες που σχετίζονται με την προσωπική του ζωή και την καριέρα του. Έτσι, στην ουρά εμφανίζεται ο αριθμός του, το «10», ενώ στα σκαλοπάτια είναι γραμμένα τα ονόματα των μελών της οικογένειάς του: Λίο, Αντονέλα, Θιάγκο, Τσίρο και Ματέο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αξία ενός καινούργιου Gulfstream υπολογίζεται σε περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια. Γνωστές προσωπικότητες, όπως ο Μαρκ Κουμπάν (ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς) ή ο Στιβ Τζομπς (CEO της Apple), έχουν ένα από αυτά τα αεροσκάφη.

Το νέο τζετ του Μέσι είναι εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις. Έχει 16 καθίσματα, τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε οκτώ κρεβάτια. Επιπλέον, διαθέτει δύο κουζίνες και δύο μπάνια, το ένα με ντουζ. Πρόκειται για αεροσκάφος μήκους σχεδόν 30 μέτρων, με ταχύτητα πτήσης 882 χλμ./ώρα.

Ο Μέσι σχεδιάζει να έχει ως βάση του αεροπλάνου του την πόλη του Σαν Φερνάντο, ενώ ήδη το τζετ βρίσκεται στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στο Μπουένος Άιρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης