Μία από τις κορυφαίες θεατρικές παραγωγές στον κόσμο, που εδρεύει στον Καναδά και αποτελείται από ομάδα καλλιτεχνών, θα παρουσιάσει ένα εντελώς ξεχωριστό σόου που θα βασίζεται στην ζωή του Λιονέλ Μέσι!

Η παράσταση, η οποία θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με την Sony Music και την PopArt Music, θα κάνει το γύρο του κόσμου το 2019, αν και προς το παρόν ακριβείς ημερομηνίες και οι χώροι που θα παρουσιαστεί δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είναι μία ακολουθία των περίφημων εκδηλώσεων του «Τσίρκου του Ήλιου» (Cirque du Soleil) που επικεντρώνονται στη ζωή και στην καριέρα μουσικών καλλιτεχνών όπως, οι Μπιτλς και ο Μάικλ Τζάκσον.

Στην ιστοσελίδα του γκρουπ στο διαδίκτυο φιλοξενούνται δηλώσεις του 31χρονου σταρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μοιάζει τρελό και ταυτόχρονα υπέροχο που το “Cirque du Soleil” θα δημιουργήσει ένα τέτοιο σόου, βασισμένο στη ζωή μου, στο πάθος μου, στο άθλημά μου. Το γκρουπ αυτό είναι μία αγαπημένη οικογένεια για όλους μας. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι το σόου αυτό θα καταπλήξει τον κόσμο, όπως γίνεται με όλες τους τις εκδηλώσεις.»

Ο πέντε φορές κορυφαίος παίκτης του κόσμου άφησε την Αργεντινή ενώ ήταν ακόμη παιδί για να ενταχθεί στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, το σύλλογο όπου έχει περάσει ολόκληρη την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Μέσι βίωσε σημαντικές δυσκολίες ενώ ήταν ακόμη παιδί και ήταν τόσο μικρόσωμος που αναγκαζόταν να παίρνει αυξητικές ορμόνες για να τον βοηθήσουν στην ανάπτυξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών καθώς έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους με την Μπαρτσελόνα. Η διεθνής του καριέρα είναι λιγότερο επιτυχημένη, χωρίς να έχει πανηγυρίσει κάποιο μεγάλο τρόπαιο με την Εθνική της πατρίδας του αν κι έχει φτάσει μαζί της σε τέσσερις τελικούς, μεταξύ των οποίων του Μουντιάλ 2014 στην Βραζιλία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης