Ο Μάνουελ Νόιερ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι αναδείχθηκε τερματοφύλακας της χρονιάς, ενώ επεσήμανε ότι ήταν δύσκολο να νικήσεις τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι στη μάχη για τη Χρυσή Μπάλα.

«Δεν είμαι απογοητευμένος που δεν πήρα τη Χρυσή Μπάλα, άλλωστε κέρδισα το βραβείο του τερματοφύλακα της χρονιάς. Ήταν ένα ξεχωριστό βράδυ. Εμείς οι Γερμανοί πήραμε πολλά βραβεία, οπότε μια προσωπική νίκη ίσως ήταν υπερβολικό. Πάντα ήξερα πως ήταν δύσκολο να νικήσω τους επιθετικούς. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι άφησαν το στίγμα τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο την περσινή χρονιά», είπε ο Γερμανός και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ως τερματοφύλακας είναι πιο δύσκολο να το πετύχεις αυτό. Όταν παίζεται ποδόσφαιρο όλοι ρωτούν ποιός έβαλε τα γκολ και όχι πως τα πήγε ο τερματοφύλακας. Δε νομίζω πως αυτό θα αλλάξει. Το να είμαι μέσα στην τριάδα, δεν αποτελεί τιμή απλά για μένα αλλά για όλους τους τερματοφύλακες. Είμαι περήφανος για αυτό. Για την περσινή χρονιά θα έχω καλές αναμνήσεις καθώς θα μεγαλώνω και θα κοιτάω πίσω στην καριέρα μου».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης