Ανοιχτούς λογαριασμούς, αναφορικά με την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ άφησαν η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης και αναμένεται λύσουν τις διαφορές τους στον αγώνα ρεβάνς στο «Βιθέντε Καλντερόν» (9/4).

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 την Τρίτη, στον πρώτο αγώνα τους για την προημιτελική φάση που διεξήχθη στο «Καμπ Νου», και ως εκ τούτου ο επαναληπτικός στο «άντρο» των «ροχιμπλάνκος» αναμένεται εξαιρετικά αμφίρροπος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκρότημα του Σιμεόνε κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 56ο λεπτό με τέρμα του Ντιέγκο, ο οποίος αντικατέστησε τον Ντιέγκο Κόστα (υπέστη τράβηγμα) ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» έφεραν το ματς στα ίσια με γκολ του Νεϊμαρ στο 72ο λεπτό, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να πετύχουν κάποιο άλλο τέρμα, παρά την πίεσή που άσκησαν στη συνέχεια του ματς.

Κίτρινες: Ινιέστα, Άλμπα – Κόκε, Χουανφράν, Τουράν, Γκάμπι, Ντιέγκο, Σόσα

Μπαρτσελόνα (Χεράρδο Μαρτίνο): Πίντο, Άλβες, Πικέ (12΄ Μπάρτρα), Μασεράνο, Άλμπα, Τσάβι, Μπουσκέτς, Φάμπρεγας (68΄ Αλέξις), Νεϊμάρ, Μέσι, Ινιέστα

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε):
Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουΐς, Κόκε, Τιάγκο, Γκάμπι, Τουράν (77΄ Ροντρίγκεθ), Βίγια (71΄ Σόσα), Ντιέγκο Κόστα (30΄ Ντιέγκο)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης