Για πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν στον Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να αφήσει τη Βαρκελώνη το καλοκαίρι, όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και να γίνει κάτοικος «Παρκ Ντε Πρενς» κάνει λόγο ο Μαρσέλο Μπέχλερ!

Ο έγκυρος δημοσιογράφος του «TNT Sports», ο οποίος έχει πολύ καλές πηγές στο κοντινό περιβάλλον του Αργεντινού αστέρα και έχει επαληθευτεί στα αποκλειστικά θέματα, που έχει βγάλει γι’ αυτόν στο παρελθόν, αποκαλύπτει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν καταθέσει μία ηγεμονική πρόταση συνεργασίας στον ηγέτη των Καταλανών για 2+1 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όπως αναφέρει το «TNT Sports», στο οποίο εργάζεται, η Παρί Σεν Ζερμέν ανεβαίνει στην κορυφή της κούρσας για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, για τον οποίο φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν θεωρεί πως έχει κάνει μια… ανίκητη προσφορά στον Λιονέλ Μέσι και πως ο Αργεντινός στο τέλος θα την αποδεχτεί», ανέφερε αργότερα σε ζωντανή εκπομπή ο δημοσιογράφος.

Οικονομικές λεπτομέρειες της πρότασης δεν έχουν διαρρεύσει, ενώ δεν υπάρχει αντίδραση ούτε από την πλευρά του Αργεντινού αστέρα, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δείχνει πιο θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης με την Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης